ANMELDELSER

Det siger mine klienter

Læs hvad mine glade klienter siger om mine behandlinger.

Klinik Din Indre Ro, er netop dette - Tiden hvor du oplever indre ro og din krop kommer i balance. Gitte har en fantastisk evne til, at få en til tider stresset krop i ro. Det er helt igennem nydelse, at komme i klinikken. Specielt vil jeg anbefale hotstone massage, som noget rigtig dejligt.

- Susanne

Jeg har fået flere forskellige behandlinger hos Gitte og det er lige fantastisk hver gang. Man bliver helt afslappet og du finder helt automatisk “Din indre ro” Behandlingen er helt unik og skal prøves. Giver de fineste anbefalinger til Gittes “Din indre ro”

- Sacha

Gitte er utrolig god til at give særlig opmærksomhed og huske en fra gang til gang, hvilket gør, at hun altid ved, hvad der er godt for den enkelte. Har prøvet mange af hendes behandlinger og er især glad for Indisk Hovedmassage. De bedste anbefalinger herfra.

- Lis

Jeg har været ved Gitte nogen gange, og min datter har også fået behandling der. Man er i de bedste hænder hos Gitte. Hun er sød og kompetent, og man går derfra med både en krop og et sind, der er total afslappet

- Vivian

Gitte har magiske hænder. At blive forkælet af Gitte er en fantastisk oplevelse for både krop og sjæl, sjældent har jeg følt mig mere afstresset og veltilpas end efter at have været i Gittes magiske hænder - fundet min indre ro

- Birgit

Jeg kan anbefale Gitte og hendes klinik. Jeg lider af fibromyalgi og Gitte er god til at læse mine behov fra gang til gang.

- Charlotte

Jeg har været hos Gitte til forskellige behandlinger, og har oplevet professionel, og virkelig behagelig behandling. Der er fokus på kunden, og man føler sig i gode hænder. Kan klart anbefale Den indre ro

- Mette Marie

Var så heldig at vinde bambus massage. Det var en FANTASTISK oplevelse. Så behagelig, er helt vild med det.Det er super professionelt. Har aldrig prøvet så behagelig en massage. Kan VARMT anbefaler det.

- Marianne

Nu har jeg været og få behandling nogle gange, og ligegyldigt hvilken type bliver den udført til perfektion. Det er simpelthen den bedste pause fra hverdagen og mig tid man kan give sig selv. Så giv Din indre ro en chance det er det hele værd

- Susanne

At komme i hænderne på Gitte er en rigtig dejlig oplevelse. Der er ro, nærvær og en afslappende atmosfære. Hele oplevelsen gøres ekstra god i det man slet intet skal have med. Der er alt, hvad der skal bruges og man får en skøn wellnessoplevelse.

- Gitte

Tid til evighed og uendelighed med masser af ro. Jeg kommer fast ved Klinik din indre ro en gang i måneden og i dag var ingen undtagelse. I dag havde jeg booket hendes nye behandling - Bioline Jató's ansigtsmassage. Indeholder: afrens, peeling, fugtmaske, øjenmaske, serum, dagcreme. - produkter med masser dufte og som emmer af ro langt ind i sjælen Inkl. massage af nakke, øvre skuldre, bryst, arme, hænder, ansigt, fødder. Wow Jeg kom med en masse uro, men gik derfra med nyt liv til de meget flade batterier og fyldt op af ro i både krop og sjæl. En ro som jeg ikke huske hvornår jeg sidst har haft. Man har følelsen af at være til kosmetolog, men den oser af så meget mere luksus. Total wellness helhed for mig. Jeg havde ingen tidsfornemmelse, skridt for skridt kom kroppen helt ned i gear. Jeg var fuldstændig solgt. Måske det er mange penge, specielt i denne tid med prisstigninger, men for mig betyder det alt at få og mærke den ro!! . Jeg vil bare gerne dele, at her er muligheden for at få helheden af en kosmetolog behandling sammen med en helt fantastisk massage.

- Sandra

Klinik Din indre ro

v/ Afspændingsmassør Gitte Hamaker Holk

CVR: 35769285

Kontakt

Engholmvej 15, Eriknauer, 8700 Horsens

© 2023 | Din indre ro| Privatlivspolitik