OM

jEG har været der selv

Jeg kan hjælpe dig med at genskabe kontakt til din krop

Mit navn er Gitte Hamaker Holk.

Jeg er den lykkelige ejer af "Klink Din indre ro".

Jeg er uddannet afspændingsmassør og kropsterapeut fra firmaerne Massada og Gerard's.

Derudover har jeg uddannelse som "Indisk Hovedmassør","Kinesisk fodmassør", "Afspændingsmassør", "Mindfulness uddannelsen", og har taget ekstra kurser i "Hotstone", "Japansk Facelift", og "Aromaterapi".

Jeg er af den opfattelse, at det aldrig er for sent at genskabe kontakten til din krop. Jo længere tid, den har været ude af balance, jo mere tålmodighed kræver det, at ”finde hjem igen”.

Måske er dine symptomer på din ubalance, blevet direkte ubehagelige og meget tydelige. Du oplever måske uro i kroppen, rastløshed, har svært ved at sove, mangler overskud og energi, har svært ved at koncentrere dig, og har direkte fysiske smerter i kroppen.

Jeg har udviklet et unikt koncept af behandlinger, der alle har fokus på, at du i ro og mag, kan genskabe kontakten til din krop.

Behandlingerne er opbygget på samme måde hver gang. Det giver genkendelighed, forudsigelighed og dermed tryghed. Mit fokus er altid at få dig til at slappe af som første prioritet. Sekundært er det at løsne dine muskelspændinger. Du ved derfor hvad der skal ske, og din krop vil automatisk slappe af - allerede på vej herud.

Jeg møder dig der hvor du er, hver gang du kommer i klinikken.

Jeg arbejder med at give dig rummet til at du skal være. Du skal derfor blot møde op. Jeg har alt der skal bruges.

Mit mål er, at du går fra at have en stress-belastet krop, til at have en krop i balance. Jeg tilbyder løsninger, redskaber og bedring. Du kan selv deltage derhjemme i det omfang du kan overskue.

Det kræver vedholdenhed, tålmodighed og motivation. Jeg har selv været der, og ved det kræver mod at bede om hjælp og indrømme hvordan man faktisk har det.

Jeg er her for at hjælpe dig, når du er klar til at modtage hjælp.

 Mine 2 speciale områder er lindring af spændingshovedpine (nakkespændinger, kæbespændinger) og uro i kroppen (øm krop).

Klinikken ligger ude på landet. Her er natur, ro og ikke mindst højt til loftet. Jeg holder til i privaten, i den ene ende af stuehuset.
Her er indrettet med fokus på ro, harmoni og positiv energi. Her er plads til grin, gråd, og snorken. Der er ro under behandlingen, så husk at forlade den digitale verden også.

Jeg tilbyder ikke samtaler, men har tavshedspligt, så hvis du har brug for at tale, er du velkommen.

 

Jeg er uddannet til well-being, så har du skader eller andre skavanker, du er i tvivl om, om jeg kan hjælpe med, så kontakt mig og jeg vil give dig min ærlige mening.

 

Jeg er klar til at hjælpe dig.

 

Kærligst Gitte

Kunderne UDTALEr

Det siger mine kunder

Det er altid helt fantastisk at komme ud til Gitte. Der er ro og fred, og jeg falder HELT ned. Gitte er enorm dygtig til at hjælpe med hvilken behandling jeg trænger til lige på dagen. Og så er hun bare dygtig til sit arbejde. Gitte ved hvornår der skal snakkes, og vigtigst ved hun også hvornår man bare har brug for at være i sin behandling. Jeg har kommet til Gitte med mega hovedpine, og når jeg gik ud af døren efter behandling INGEN hovedpine ???? Så kun de varmeste anbefalinger fra mig ????

- Jette

Fra det øjeblik jeg åbnede døren til klinikken, kunne jeg mærke roen strømme imod mig. Gitte udviser venlighed og professionalisme. Hendes hænder giver det samme. En fantastisk oplevelse som alle burde unde sig selv. TAK for dig Gitte!

- Anette

Det var en rigtig dejlig oplevelse at besøg Din indre ro, jeg kørt hjem med min skulder sænket og en dejlig ro i mit hovede.

- Lene

Klinik Din indre ro

v/ Afspændingsmassør Gitte Hamaker Holk

CVR: 35769285

Kontakt

Engholmvej 15, Eriknauer, 8700 Horsens